Blij met mij!

Blij met mij! is een krachtige training voor kinderen van 6-12 jaar én hun ouders. Een kindertraining die het zelfvertrouwen versterkt door de talenten van de kinderen centraal te stellen. Al 7 jaar lang is de kindertraining keer op keer vol, zijn ouders erg tevreden en zien we mooie positieve veranderingen bij kinderen.

Op de Balkende Hoeve zijn het Lien Timmerman en Sara Demaret die samen de Blij met Mij kinder trainingen gaan geven. Lien is afgestudeerd als Pedagoge aan de KULeuven. In haar eerste job heeft ze gewerkt als gezinsbegeleidster. Nu is ze zorgcoördinator op een basisschool in Heverlee en werkt ze deeltijds in een praktijk als opvoedingsondersteuner.

Wij zijn een jong en erg gemotiveerd duo boordevol ervaring en ideeen.
We hebben superveel zin om samen met jou kind aan de slag te gaan rond talenten en positief opvoeden. Wij geloven in de ontwapenende kracht van positief denken. Wij willen dan ook heel graag samen met kinderen en gezinnen aan de slag gaan om al hun talenten in kaart te brengen zodat ze kunnen schitteren in het dagdagelijkse leven.

Na een huisbezoek waarin we kennismaken starten we met de kindernamiddagen.

Er zijn ook individuele overleg momenten via telefoon en mail.

Voor meer info of inschrijvingen:  Meer lezen of inschrijven...