Onze Co-coachen

Besje is geboren in juli 2009. Zij was onze eerste ezel en heeft bij ons de liefde voor ezels aangewakkerd. Besje mocht vanaf haar 4 maand niet meer drinken bij de moeder dus hebben wij haar verder groot gebracht met de papfles. Hierdoor is ze nog steeds iets kleiner en fijner dan de rest. Verder kan ze erg flink wandelen. Ze is de eerste om je uitgebreid te komen besnuffelen als je op de weide komt, onze nieuwsgierige Bes.
 
Roos is eveneens geboren in juli 2009. Zij is de beste vriendin van Bes. Ze zijn van kleinsaf aan samen opgegroeid en nu een onafscheidelijk duo. Roos is erg gesteld op voedsel wat er voor zorgt dat ze steeds als eerste in de rij kan beginnen met eten. Verder knuffelt ze super graag. Haar hoofd op je schouder en lekker kroelen vindt ze heerlijk.
Herman Herman is geboren in januari 2005. Herman heeft geen goede start van zijn leven gekend. Hij is dan ook via een nederlandse ezelstichting bij ons terecht gekomen. Hij is zo ontzettend lief. Hij kan uren blijven staan wanneer je met hem bezig bent, een echte genieter. Herman heeft ook super veel geduld. Het is een echte schat.
Nero, onze hartedief. Hij is geboren in mei 2005. Het is een mini ezel. Samen met Neeltje woonde hij enkele jaren bij een ander baasje. Sins hij bij ons woont maakt hij alle hartjes week. Hij is zo bijzonder lief en geduldig. Hij slaagt er in angsten om te zetten in vertrouwen. Wat een krachtig kleine ezel.
Neeltje is de dikke vriendin van Nero. Ze zijn onafscheidelijk. Zij is geboren in maart 2003 en is dan ook de oudste ezel van onze kudde. Ze is naast de oudste ook de wijste ezel van het gezelschap. Wandelen kan ze als de beste. Kinderen dragen is voor haar ook geen enkel probleem.  Ze wordt niet altijd graag verwend door knuffels tenzij je weet hoe je haar moet benaderen.
Ramzanne is een Poitou. Met een schoft van 1m60 is zij onze grootste ezel. Zij is geboren in 2005. Ze heeft een geweldig dik pak krullend  haar, wat het heerlijk maakt om haar te borstelen en te knuffelen. Ze weet perfect hoe ze zich moet gedragen om geen enkel quality momentje te missen. Deze meid is een echte vechter. Dit bewees ze in de winter van 2013. Wat een krachtig dier! Wij zijn zo blij dat ze nog steeds bij ons is.
Eddy is onze laatste nieuwe aanwinst. Hij is geboren in april 2007. Met zijn gigantisch gespierde lijf kwam hij de eerste keer onze weide opgewandeld. Onmiddelijk was het duidelijk dat hij de kudde voortaan zou leiden. Hij straalt stoerheid, rust en zelfzekerheid uit. Alles wat een leider nodig heeft. Eddy heeft  nog meer talenten. Zo loopt hij graag voor een karretje en wordt hij super graag verwend door handjes die hem krabben en borstelen. Wat een geweldig dier.