Workshops

Jezelf lente klaar maken

14 april 10u - 16u

Ont-moeten tussen de ezels

De dagelijkse to do lijstjes, de wekelijkse musts ... iedereen kent het. Geren van hier naar daar. Idereen ervaart zoveel als moeten. Of dat we het nu leuk vinden of niet grote delen van ons bestaan voelen we ons geleefd. Het is fijn om hier bewust eens uit te stappen. Om eens helemaal niets te moeten. Wanneer er te veel als moeten ervaren word verlies je het contact met jezelf. De zachtheid vanbinnen is dan niet meer voelbaar. Daarom  organiseert de Balkende Hoeve een ont-moet dag tussen de ezels. We gaan een dagje enkele voelen en genieten. Ik neem jullie graag mee een stuk terug op weg naar die zachte kern. Een weg naar en tussen de ezels. We laten ons raken door hun zachtheid. We laten ons inspireren door hun ont-moeten.

12 oktober 2019 10u - 16u
16 november 2019 10u - 16u

Gun jezelf een dagje ont-moeten. Je zal er nog lang van kunnen nagenieten.

Talentendag 
15 juni 2018

Wat doe ik graag? Waar word ik echt blij van? Waar gaan jou ogen van stralen? Wanneer vergeet jij de tijd? Wanneer zit jij in je flow? 

Veel volwassen vinden het moeilijk om op deze vragen te beantwoorden. Dat je goed bent in vergaderen, de boel thuis recht houden, dansen of piano spelen, zorgen voor andere dat lukt meestal nog wel. Maar wat de kwaliteiten zijn die hierachter verstopt zitten gaat nog een stapje verder.
Voelen wat echt bij je past geeft je energie, laat je zweven, maakt je gelukkig.
Weten wie je werkelijk bent zorgt ervoor dat je bewuster in het leven staat en precies weet waarom je nu net wel of net niet voor iets kiest. Je talenten kennen en voelen maakt dat je je krachtig voelt. 

Aan de hand van verschillende werkvormen gaan we zowel in groep als individueel aan de slag om te komen tot een zichtbaar talenten portret van jezelf. We werken zowel binnen als buiten. Ook de ezels spelen een belangrijke rol in een aantal oefeningen die we gaan uitproberen.
De verschillende werkvormen zijn concreet en praktisch uitgewerkt zodat je ze in de toekomst ook verder kan gaan toepassen op je werk, in je gezin maar zeker ook om in de toekomst bewuste keuzes te maken wanneer er nieuwe uitdagingen op je pad komen.


Dreamboard maken voor het nieuwe schooljaar 

Wensen en verlangens voor het nieuwe schooljaar krachtig vorm geven

24 augustus 19u30 - 22u
31 augustus 19u30 - 22u

De herfst – Samen met de natuur, Loslaten

21 september 2018 10u - 16u


Dreamboard maken voor het nieuwe jaar

Wensen en verlangens voor het nieuwe jaar krachtig vorm geven

Een avond in december 2018 19u30 - 22u
Een avond in januari 2019 19u30 - 22u