Mama's - 4 daagse talentenbad voor moeders

Krijgen al mijn eigenschappen en talenten

wel de kans om benut te worden?

 Reeks 1: 

  • 4 maart 9u30 - 11u30

  • 11 maart 9u30 - 11u30

  • 18 maart 9u30 - 11u30

  • 25 maart 9u30 - 11u30

Waar word ik echt blij van? Waar gaan mijn ogen van stralen? Wanneer vergeet ik de tijd? Wanneer zit ik in mijn flow? 

Veel volwassenen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden. Dat je goed bent in vergaderen, dansen of piano spelen dat lukt meestal nog wel. Maar wat je kwaliteiten zijn die hierachter verstopt zitten gaat nog een stapje verder. Voelen wat echt bij je past geeft je energie, laat je zweven, maakt je gelukkig.
Weten wie je werkelijk bent zorgt ervoor dat je bewuster in het leven staat en precies weet waarom je nu net wel of net niet voor iets kiest. Je talenten kennen en voelen maakt dat je je krachtig voelt. 

 

Aan de hand van verschillende werkvormen gaan we zowel in groep als individueel aan de slag om te komen tot een zichtbaar talenten portret. We werken zowel binnen als buiten. Ook de ezels spelen een belangrijke rol in een aantal oefeningen die we gaan uitproberen.

Heb jij zin (en wil je tijd maken) om 4 voormiddagen samen met andere vrouwen te ontdekken wat jouw talenten zijn? Waar jouw werkelijke kracht zit? Gun jezelf dan dit geschenk voor het leven. Je gaat er geen spijt van hebben.
150euro voor de 4 voormiddagen

  • 4 voormiddagen per reeks (zie website)
    de Balkende Hoeve, Nieuwrodese steenweg 64, 3200 Aarschot, België
    Waar word ik echt blij van? Waar gaan mijn ogen van stralen? Wanneer vergeet ik de tijd? Wanneer zit ik in mijn flow? Veel volwassenen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden...

Getuigenis

Hallo Sara,

 

Dank je wel voor dit cadeau voor het leven!

Je bent een fantastische dame!

 

Midden in een burnout, zoekend naar mezelf, zoekend naar mijn eigen talenten, naar ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’… kwam ik via facebook Sara en De Balkende Hoeve tegen. Met een bang hartje schreef ik me in voor deze 4 voormiddagen. Want tenslotte had ik een grote angst voor dieren, wat zou ik dan bij ezels gaan doen?

Al van bij de start van de eerste sessie was het duidelijk dat deze cursus een belangrijk element zou worden in mijn persoonlijke ontwikkeling. Gewoon volledig jezelf zijn, vrijuit kunnen delen met anderen waar je het moeilijk mee hebt, maar vooral samen met anderen op zoek gaan waar je dan wel goed in bent, waar je talenten liggen en hoe die dan in te zetten.

 

De angst voor de ezels bleek uiteindelijk helemaal niet zo groot te zijn. Zonder dat ik het goed en wel besefte stond ik midden in de wei, eerst wat afwachtend, na 2 sessies aaiend en omarmend. Grensverleggend, zo’n talentenbad.  

 

De positieve mindset en de vele complimenten (die ik ook leerde te aanvaarden) deden me telkens zweven.

 

Ik mocht 4 prachtige moeders ontmoeten, stuk voor stuk zo verschillend en toch gelijk. In deze drukke, hectische maatschappij, allemaal zoekend naar zichzelf en hun authentieke IK.   

 

Lieve Sara, lieve mama’s… dank je wel voor deze inspirerende sessies, dank je wel voor deze speciale band die we opbouwden.

 

Lieve lezers, ben je ook op zoek naar jouw talenten, kriebelt het om er mee aan de slag te gaan? Twijfel niet en schrijf je in voor het talentenbad voor moeders… je geeft jezelf een cadeau voor het leven, zo waardevol!