4 namiddagen per reeks (zie website) | de Balkende Hoeve

4 Daags talentenbad voor kids

Wat doe je graag? Waar word je echt blij van? Waar gaan jouw ogen van stralen? Wanneer vergeet jij de tijd? Veel kinderen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden...
Registratie is afgesloten
4 Daags talentenbad voor kids

Tijd en locatie

4 namiddagen per reeks (zie website)
de Balkende Hoeve, Nieuwrodese steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Wat doe je graag? Waar word je echt blij van? Waar gaan jouw ogen van stralen? Wanneer vergeet jij de tijd?

Veel kinderen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden. Dat je goed bent in voetbal, dansen of piano spelen dat lukt meestal nog wel. Maar wat maakt dat je dit zo goed kan is ineens al veel moeilijker. En wat als je helemaal niet uitblinkt in sport of muziek? Wil dat dan zeggen dat je geen talenten hebt?

Elke persoon zit vol talenten. Alleen nog niet iedereen heeft de kans gehad ze te ontdekken.

De kans krijgen om te ontdekken wat echt bij jou past geeft je energie, laat je ogen fonkelen, maakt je gelukkig. Weten wat je talenten zijn, ze ook werkelijk kunnen voelen en dat ze gezien kunnen worden door de mensen rond je heen maakt dat een kind veerkracht en dus zelfvertrouwen krijgt.

Je hebt hierin als ouders een belangrijke rol. Daarom schenk ik in deze reeks ook extra aandacht om jullie mee te nemen in de ontdekkingsreis van je kind. Na elke sessie krijg je de kans om aan te sluiten bij een informatief moment. Hierin zal je tips krijgen hoe om te gaan met de talenten van je kind. Hoe je ze ook thuis een plaats kan geven waardoor deze talenten ook echt verder kunnen groeien.

Aan de hand van verschillende werkvormen gaan we zowel in groep als individueel aan de slag om te komen tot een zichtbaar talenten portret van hen. We werken zowel binnen als buiten. Ook de ezels spelen een belangrijke rol in een aantal oefeningen die we gaan uitproberen.

Denk je dat jouw kind wel een bad vol fijne talentgerichte ervaringen kan gebruiken? Heeft je kind nog niet ontdekt wie hij of zij werkelijk is? Misschien kunnen deze 4 namiddagen wel helpen om een eerste stap te zetten naar het verder openbloeien.

Gun je kind een geschenk voor het leven.

150 euro voor 4 namiddagen + informatief moment ouders

23 januari 13u30 - 16u (16u - 16u30 oudermoment)

06 februari 13u30 - 16u (16u - 16u30 oudermoment)

20 februari 13u30 - 16u (16u - 16u30 oudermoment)

13 maart 13u30 - 16u (16u - 16u30 oudermoment)

Smaakt dit naar meer dan kan je je ook inschrijven voor de talentgerichte Blij met Mij kindertraining.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • 4 namiddagen jan-maa
    €150
    €150
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement