di 28 apr. | de Balkende Hoeve vzw

Avond 1: “Verbind met je kind”

Stel jij jezelf soms vragen zoals: “Kinderen helpen opgroeien, is de moeilijkste job in mijn leven.” “Ik zie ze graag, maar soms is het er echt over, dan kook het binnenin over én is dat aan de buitenkant duidelijk te zien/horen!” “Luisterde mijn kind maar meer naar me…”
Registratie is afgesloten
Avond 1: “Verbind met je kind”

Tijd en locatie

28 apr. 2020 19:30 – 21:30
de Balkende Hoeve vzw, Nieuwrodese Steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Avond 1: “Verbind met je kind”

gegeven door: Sigrid Wilmsen, OpenUp

28 april 2020 19u30 – 21u30

Stel jij jezelf soms vragen zoals: “Kinderen helpen opgroeien, is de moeilijkste job in mijn leven.” 

“Ik zie ze graag, maar soms is het er echt over, dan kook het binnenin over én is dat aan de buitenkant duidelijk te zien/horen!”

“Luisterde mijn kind maar meer naar me…”

“Hoe kan ik duidelijk maken dat ik het écht meen?”

Nieuwsgierig hoe je hiernaar kan kijken vanuit verbindende communicatie? Hoe je je kind kan helpen opgroeien in vertrouwen (voorbij straffen en belonen) én daarbij dicht bij jezelf kan blijven? Hoe de taal van verbindend communiceren je hierin kan bijstaan?

Samen-leven vraagt een vorm van bewustzijn. Met kinderen is dit net zo. In deze infosessie neem ik jullie mee naar een plek waar goed en fout niet bestaan en je kan leren leven in verbinding. Met jezelf, je kind en wie weet wel met anderen...

Wie is Sigrid?

Als mama van twee zoontjes ondervond ik dat het vertrouwde opvoedingssysteem van straffen en belonen niet bleek te werken in ons gezin. Ik zocht naar andere manieren en kwam uit bij verbindende communicatie, wat mijn/ons leven voorgoed veranderde. Sinds enkele jaren is het mijn passie om dit gedachtegoed te delen.

Verder ga ik graag al lachend door het leven, houd ik van diepgaande gesprekken en zelfontplooiing, van groeien en bloeien, dichtbij mezelf én anderen. De groeipijnen neem ik er bij, de ene keer al makkelijker dan de andere... Om me op te laden, kan je me vinden in de natuur voor een verfrissende wandeling, op de yogamat voor wat rust en in een restaurantje om te genieten van andermans kookkunsten... Ook van een intuïtief danspasje of zingen rond een kampvuur kan ik uitermate genieten... Hopelijk tot binnenkort voor een interessante ont-moeting!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Avond 1: Verbind met je kind
    €25
    €25
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement