wo 18 jul. | de Balkende Hoeve

Krachtstokken en -stenen maken

Bij de indianen worden deze stokken gebruikt als krachtvoorwerp of praatstok. Een krachtstok is, de naam zegt het al, een stok met kracht. Voor kinderen is de krachtstok een goede manier om bijvoorbeeld nachtmerries mee weg te “toveren”, zichzelf of hun ruimte mee schoonmaken, zichzelf er rustig..
Tickets zijn niet te koop
Krachtstokken en -stenen maken

Tijd en locatie

18 jul. 2018 10:00 – 16:00
de Balkende Hoeve, Nieuwrodese steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Bij de indianen worden deze stokken gebruikt als krachtvoorwerp of praatstok. Een krachtstok is, de naam zegt het al, een stok met kracht. Voor kinderen is de krachtstok een goede manier om bijvoorbeeld nachtmerries mee weg te “toveren”, zichzelf of hun ruimte mee schoonmaken, zichzelf er rustig mee “toveren”, vriendschapsstok, vasthouden als ze iets moeilijks moeten doen, de stok kan een gesprek leiden, ...

Tijdens deze workshop maken we een ezel wandeling op zoek naar jouw stok. Je zal dus zelf je krachtstok maken, die maak je met een bepaalde intentie. Wat mag hij voor jou gaan betekenen, wat wil je ermee doen? Welke kracht of eigenschap van jezelf wil je hiermee versterken?

Heb je eigen persoonlijke spulletjes die een plek mogen krijgen aan jouw stok breng deze dan zeker mee. Samen met de ezels maken we er een krachtige dag van. Naast het maken van de krachtstok kunnen er ook stenen gestempeld worden.

Deel dit evenement