za 27 nov. | Aarschot

Moeder in haar Kracht Retreat

Registratie is afgesloten
Moeder in haar Kracht Retreat

Tijd en locatie

27 nov. 14:00 – 29 nov. 13:00
Aarschot, Nieuwrodese Steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Na al die maanden, jaren intens te moederen is er nu een nieuwe fase aangebroken voor mij.

Ik kies er nu bewust voor om veel aandacht te geven aan mijn vrouw zijn achter het moederschap. De speelsheid en creativiteit die zo in onze vrouwelijke cellen aanwezig is steeds meer vorm te geven.

De kinderen hebben mij dit pad getoond.

Ik kan niet meer anders dan dit te volgen en verwonderd te zijn van al het moois wat zich onderweg aandient. Het voelt als een geschenk aan mijn kinderen om me zo liefdevol te her-inneren wie ik werkelijk ben.

Ik ben nooit anders geweest, alleen is het de voorbije jaren serieus onder gesneeuwd geraakt.

Mijn bijzondere ontdekking van tot de sisterhood te behoren is een ervaring die ik niet voor mezelf kan en wil houden. Ik wil, nu dat het meer dan ooit nodig is om met gelijkgestemde te verbinden, elke vrouw/moeder laten kennismaken met de kracht die er vrijkomt wanneer jij jezelf verwelkomt in het sisterhoodschap.   We gaan 3 dagen verbinden met andere moeders/vrouwen, met de natuur, met ons prachtig lichaam, met onze creatie kracht en met onze kwetsbaarheid.  Ik ontvang je graag in deze veilige bedding. Op de weide, tussen de ezels, in een kleine motherhood. Samen en toch apart, elk op je eigen tempo in je eigen proces. Doen wat je nodig hebt na zo een intense periode van geven: ONTVANGEN! Rust, bezinnen, opladen, naar binnen keren. Jezelf eren en je moederhart bedanken en verzorgen.

Er zijn weinig woorden om deze vrouwelijke magie, deze helende energie van de Motherhood te beschrijven.

Het samen mogen aankomen in onze harten, in onze visies, in alles wat er in ons leeft, in wie we werkelijk zijn, dat is heling brengen in jezelf, bij de ander, bij de volgende generaties en dus in de wereld.

Ik herinner je er graag aan dat wij mama's die kracht bezitten om dat allemaal te doen door gewoon ons zelf te zijn. Niet meer en zeker niet minder. Door te gaan staan voor wie we zijn.

Door te zijn wie we werkelijk zijn, liefde

Ik kan nu zeggen: IK BEN LIEFDE.

Dit allemaal zonder schuldgevoel want wanneer wij als moeder/vrouwgoed voor ons zelf zorgen kunnen wij ontspannen en dichterbij de moeder komen die we graag willen zijn.

Zonder schuldgevoel, schitteren en stralen EN op die manier de wereld helen,  doe je mee lieve mede-mama?

Wees Welkom, Wees Welkom, Wees Welkom hier.

Wees Welkom, Wees Welkom precies zoals je bent.  Wandelen, bordje fruit ontvangen, cirkelen,  ongestoord douchen, schrijven in je boekjes, dansen, zingen, mediteren, massa's groenten (en chocola) eten, massage ontvangen, de zweethut in, creatief aan de slag gaan en als kers op de taart: uitslapen. 

De prijs voor deze 3 daagse MOEDERKRACHT BOOST is 295 euro.

Je hoeft het nooit alleen te doen.

It takes a village to raise a child. MAAR It takes a village to nurse a mother

Wil jij dit ook? Kiezen voor jezelf. De natuur in met andere vrouwen/moeders? De kracht van jezelf opnieuw voelen? Jezelf laten dragen door de kracht van sisterhood? Gewoon even zijn, niets moeten, delen, vuur beleven, jezelf voelen...  Dan kan je ook aansluiten op de "Moeder in haar Kracht" retrait in de zomer. Dan gaan we samen de natuur en gewoon 3 dagen oefenen in kiezen voor jezelf.  De datum ligt nog open omdat ik graag met het kleine groepje moeders die zich gaat aanmelden een moment zoek dat voor iedereen past; Zodat iedereen mee kan.   Ik wens je de komende tijd heel veel oplaat momentjes zonder schuldgevoel en met liefde voor jezelf.

<