za 23 feb. | de Balkende Hoeve

Ouder-Kind: Krachtstokken maken

Bij de indianen worden deze stokken gebruikt als krachtvoorwerp of praatstok. Een krachtstok is, de naam zegt het al, een stok met kracht. Voor kinderen is de krachtstok een goede manier om er bijvoorbeeld nachtmerries mee weg te “toveren”, zichzelf of hun ruimte mee schoon te maken, ...
Registratie is momenteel gesloten
Ouder-Kind: Krachtstokken maken

Tijd en locatie

23 feb. 2019 14:00 – 17:00
de Balkende Hoeve, Nieuwrodese steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Bij de indianen worden deze stokken gebruikt als krachtvoorwerp of praatstok. Een krachtstok is, de naam zegt het al, een stok met kracht. Voor kinderen is de krachtstok een goede manier om er bijvoorbeeld nachtmerries mee weg te “toveren”, zichzelf of hun ruimte mee schoon te maken, zichzelf er rustig mee te “toveren”, als vriendschapsstok, vasthouden als ze iets moeilijks moeten doen, de stok kan een gesprek leiden.

Tijdens deze workshop maken we een ezel wandeling op zoek naar jouw stok. Je zal dus zelf je krachtstok maken, die maak je met een bepaalde intentie. Waar is jouw stok voor bedoeld? Wat wil je ermee doen? Welke kracht of eigenschap van jezelf wil je hiermee versterken? Heb je eigen persoonlijke spulletjes die een plek mogen krijgen aan jouw stok breng deze dan zeker mee. Samen met de ezels maken we er een krachtige dag van.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Krachtstok maken Duo
    €55
    €55
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement