ma 05 apr. | de Balkende Hoeve

Talentenkamp tussen de ezels: VOLZET

Wat doe je graag? Waar word je echt blij van? Waar gaan jouw ogen van stralen? Wanneer vergeet jij de tijd? Veel kinderen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden. Dat je goed bent in voetbal, dansen of piano spelen dat lukt meestal nog wel. Maar ...
Registratie is afgesloten
 Talentenkamp tussen de ezels: VOLZET

Tijd en locatie

05 apr. 2021 10:00 – 07 apr. 2021 16:00
de Balkende Hoeve, Nieuwrodese steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

 Wat doe je graag? Waar word je echt blij van? Waar gaan jouw ogen van stralen? Wanneer vergeet jij de tijd? 

Veel kinderen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden. Dat je goed bent in voetbal, dansen of piano spelen dat lukt meestal nog wel. Maar wat maakt dat je dit zo goed kan is ineens al veel moeilijker. En wat als je helemaal niet uitblinkt in sport of muziek? Wil dat dan zeggen dat je geen talenten hebt? Elke persoon zit vol talenten. Alleen nog niet iedereen heeft de kans gehad ze te ontdekken. 

De kans krijgen om te ontdekken wat echt bij jou past geeft je energie, laat je ogen fonkelen, maakt je gelukkig.  Weten wat je talenten zijn, ze ook werkelijk kunnen voelen en dat ze gezien kunnen worden door de mensen rond je heen maakt dat een kind veerkracht en dus zelfvertrouwen krijgt. 

Aan de hand van verschillende werkvormen gaan we zowel in groep als individueel aan de slag om te komen tot een zichtbaar talenten portret van hen. We werken zowel binnen als buiten. Ook de ezels spelen een belangrijke rol in een aantal oefeningen die we gaan uitproberen. 

Denk je dat jouw kind wel een bad vol fijne talentgerichte ervaringen kan gebruiken? Heeft je kind nog niet ontdekt wie hij of zij werkelijk is? Misschien kunnen deze 3 dagen dagen wel helpen om een eerste stap te zetten naar het verder openbloeien.   

Gun je kind een geschenk voor het leven. 155 euro voor 3 dagen

Inschrijven kan via https://www.debalkendehoeve.be/contact 

Smaakt dit naar meer dan kan je je ook inschrijven voor de talentgerichte Blij met Mij kindertraining.  https://www.debalkendehoeve.be/kindertraining-blij-met-mij 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • talenten bad voor kids
    €155
    €155
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement