Mama's - Workshops

Verander 'moet' in 'moed' en je hebt de kracht om in vreugde te creëren

Ont-moeten tussen de ezels

De dagelijkse to do lijstjes, de wekelijkse musts ... iedereen kent het. Rennen van hier naar daar. Iedereen ervaart zoveel als moeten. Of dat we het nu leuk vinden of niet grote delen van ons bestaan voelen we ons geleefd. Het is fijn om hier bewust eens uit te stappen. Om eens helemaal niets te moeten. Wanneer er te veel als moeten ervaren word verlies je het contact met jezelf. De zachtheid vanbinnen is dan niet meer voelbaar. Daarom  organiseert de Balkende Hoeve een ont-moet dag tussen de ezels. We gaan een dagje enkele voelen en genieten. Ik neem jullie graag mee een stuk terug op weg naar die zachte kern. Een weg naar en tussen de ezels. We laten ons raken door hun zachtheid. We laten ons inspireren door hun ont-moeten.

12 oktober 2019         10u - 16u    55 euro lunch inbegrepen 
16 november 2019     10u - 16u    55 euro lunch inbegrepen

Gun jezelf een dagje ont-moeten. Je zal er nog lang van kunnen nagenieten.

 

Talentendag

15 juni 2018       10u - 16u    55 euro lunch inbegrepen

Waar word ik echt blij van? Waar gaan jou ogen van stralen? Wanneer vergeet jij de tijd? Wanneer zit jij in je flow? 

Veel volwassen vinden het moeilijk om op deze vragen te beantwoorden. Dat je goed bent in vergaderen, de boel thuis recht houden, dansen of piano spelen, zorgen voor andere dat lukt meestal nog wel. Maar wat de kwaliteiten zijn die hierachter verstopt zitten gaat nog een stapje verder.
Voelen wat echt bij je past geeft je energie, laat je zweven, maakt je gelukkig.
Weten wie je werkelijk bent zorgt ervoor dat je bewuster in het leven staat en precies weet waarom je nu net wel of net niet voor iets kiest. Je talenten kennen en voelen maakt dat je je krachtig voelt. 

Aan de hand van verschillende werkvormen gaan we zowel in groep als individueel aan de slag om te komen tot een zichtbaar talenten portret van jezelf. We werken zowel binnen als buiten. Ook de ezels spelen een belangrijke rol in een aantal oefeningen die we gaan uitproberen.

 

Dreamboard maken voor het nieuwe schooljaar


Wensen en verlangens voor het nieuwe schooljaar krachtig vorm geven aan de hand van concrete creatieve schrijf en knip en plak opdrachten. Deze avond is niet georganiseerd bij de ezels maar ze zijn er natuurlijk voor wie graag even contact maakt.

24 augustus      19u30 - 22u  30 euro (lekkers inbegrepen)
31 augustus       19u30 - 22u  30 euro (lekkers inbegrepen)

 

De herfst – één met de natuur, Loslaten    

21 september 2018    10u - 16u   55 euro lunch inbegrepen

 

Dreamboard maken voor het nieuwe jaar

Wensen en verlangens voor het nieuwe schooljaar krachtig vorm geven aan de hand van concrete creatieve schrijf en knip en plak opdrachten. Deze avond gaat door aan de stoof maar wie graag even contact maakt met de ezels, ze zijn er voor je.

Een avond in december 2018     19u30 - 22u   30 euro(lekkers inbegrepen)
Een avond in januari 2019          19u30 - 22u   30 euro (lekkers inbegrepen)