Als je gelooft in je dromen, geloven je dromen in jou

Kids - Vakantie aanbod

In de grote vakantie is er een aanbod voor een 4 daags kinderkamp.
Je kan je inschrijven voor 1 of meerdere dagen of voor de hele reeks.
1 dag 55 euro, vanaf de 2de dag 45 euro (inclusief lunch en drinken)
Wanneer je alle 4 de dagen aanwezig bent kan je gratis deelnemen op 21 juli aan de Ouder-kind dag **j-ezel-f**


DAG 1: ezelkenner worden, 11 juli 10u - 16u 


We beginnen met een rustige kennismaking met de kudde. Dagelijkse verzorging moet ook gebeuren. We mesten de stal uit, borstelen uitgebreid de dieren en leren een heleboel over hun gedrag en wat het ons kan leren. Aan de hand van kleine veilige opdrachten proberen we ook echt leermomenten te creëren tussen de ezel. Elk kind krijgt de nodige aandacht om met een hoop ezel wijsheid terug te keren naar huis. Schrijf je zeker in als je kind dol is op dieren en de natuur.


DAG 2: ik ben goed zoals ik ben (binnenwereld ontdekken) 
             13 juli 10u - 16u of 29 oktober 10u - 16u


Een ezel oordeelt niet.  Hij lacht je niet uit.  Hij aanvaardt je gewoon zoals je bent.

Heel wat kinderen zijn onzeker en hebben bang dingen fout te doen. Wij gaan in een natuurlijk kader op zoek naar wie we zijn. 
We gaan samen ontdekken dat er naast de ezels ook heel wat hulpmiddelen voor het grijpen liggen, in onszelf.
We gaan met en tussen de ezels oefenen, experimenteren en ontdekken. Herken jij je kind hierin en wil je hem of haar laten groeien?  Schrijf je dan nu in. 
 

DAG 3: krachtstokken en -stenen maken, 18 juli 10u - 16u

Bij de indianen worden deze stokken gebruikt als krachtvoorwerp of praatstok. Een krachtstok is, de naam zegt het al, een stok met kracht.  Voor kinderen is de krachtstok een goede manier om bijvoorbeeld nachtmerries mee weg te “toveren”,  zichzelf of hun ruimte mee schoonmaken, zichzelf er rustig mee “toveren”, vriendschapsstok, vasthouden als ze iets moeilijks moeten doen, de stok kan een gesprek leiden, ...
Tijdens deze workshop maken we een ezel wandeling op zoek naar jouw stok. Je zal dus zelf je krachtstok maken, die maak je met een bepaalde intentie. Wat mag hij voor jou gaan betekenen, wat wil je ermee doen? Welke kracht of eigenschap van jezelf wil je hiermee versterken?
Heb je eigen persoonlijke spulletjes die een plek mogen krijgen aan jouw stok breng deze dan zeker mee. Samen met de ezels maken we er een krachtige dag van.  Naast het maken van de krachtstok kunnen er ook stenen gestempeld worden.

DAG 4: Blij met m-ezel-f (talentendag) 20 juli 10u - 16u 

Vertrekken vanuit kracht brengt je zoveel verder dan vertrekken vanuit zwakte. Tijdens de “Blij met m-ezel-f “ dagen gaan we spelenderwijs ontdekken wat onze krachten en talenten zijn. Elke persoon zit boordevol talenten. Het is een kwestie van ze te (h)erkennen.  Wat maakt dat jij een goede voetballer of danseres bent? Of denk jij helemaal geen talenten te hebben omdat je in niets uitblinkt?  We gaan leren dat je blij kan zijn met j-ezel-f, dat JIJ uniek bent !!  
In kleine groep samen met de ezels gaan we ontdekken, uitproberen en bloeien.


21 juli: Ouder kind dag ** j-ezel-f ** (ezels en jezelf) 10u - 16u
CADEAUTJE WANNEER JE JE KIND voor de 4 VAKANTIEDAGEN inschrij
 
Met wat EZEL hulp het nieuwe schooljaar in 24 augustus 10u - 16u
 

Joepie de vakantie staat voor de deur. Jammer genoeg gaat deze voor veel kinderen te snel voorbij.  

Het jaar starten kan best spannend zijn. Nieuwe regels, nieuwe juf, nieuwe klasgenootjes, nieuwe start. 

Heeft jouw kind last van faalangst, pestgedrag,  hoofd-/buikpijn,  een laag zelfbeeld ? 
 

De Balkende Hoeve organiseert een creatieve workshop om je helemaal op te laden zodat je de kracht van binnen voelt om er voor te gaan. We experimenteren hoe je sterk in je schoenen kan staan. We ankeren het gevoel om trots en fier over j-ezel-f te zijn. Help je kind om vol zelfvertrouwen aan het nieuwe schooljaar te beginnen.