Om te kunnen liefhebben moet er innerlijk iemand thuis zijn - Eline Snel -

Normaal gezien zijn deze workshops moeder kind verbindende activiteiten.

Door de huidige maatregelen houden we het nu enkel open voor de kinderen.
Binnenkort hopelijk nieuwe datums met MOEDER KIND WORKSHOPS.

Voor de Workshops graag inschrijven per mail AUB

 

Lenteklaar worden


24 maart 2021
14u - 17u

De winter nodigt uit om naar binnen te keren. Gezelschapsspelen,knutselen en  regenachtige tv dagen maken plaats voor creativiteit, beweging en opnieuw naar buiten komen. De lente is een tijd van ontwaken, niet alleen in de natuur maar ook bij ons als mens. De sappenstroom in de bomen en planten is op gang gekomen en zo worden de eerste knopjes zichtbaar. Wij gaan op deze dag opzoek naar wat er bij ons allemaal stroomt aan ideeën, verlangens en creaties. Wat willen we voeding geven om het ten volle te laten bloeien? Welk stuk van jezelf mag hiervoor meer aandacht krijgen? Hoe kunnen we elkaar daarin ondersteunen? Concreet betekend het dat wij deze dag kleine denk voel en doe opdrachten gaan uitvoeren.  Samen een dagje dromen, the sky is the limit. Allemaal onder de aanmoedigende kracht van de ezels. 


Krachtstokken maken


28 april 2021
14u - 17u

Bij de indianen worden deze stokken gebruikt als krachtvoorwerp of praatstok. Een krachtstok is, de naam zegt het al, een stok met kracht. Voor kinderen is de krachtstok een goede manier om bijvoorbeeld nachtmerries mee weg “toveren”,  zichzelf of hun ruimte mee schoonmaken, zichzelf er rustig mee “toveren”, vriendschapsstok, vasthouden als ze iets moeilijks moeten doen, de stok kan een gesprek leiden.
Tijdens deze workshop maken we een ezel wandeling op zoek naar jouw stok. Je zal dus zelf je krachtstok maken, die maak je met een bepaalde intentie. Waar is jouw stok voor bedoeld. Wat wil je ermee doen? Welke kracht of eigenschap van jezelf wil je hiermee wil versterken? Heb je eigen persoonlijke spulletjes die een plek mogen krijgen aan jouw stok breng deze dan zeker mee. Samen met de ezels maken we er een krachtige dag van.


Ik ben een KEI 


19 Mei 2021
14u - 17u

Tijdens deze workshop gaan we samen met de ezels opzoek naar een steen die ons aanspreekt. Wanneer we terug zijn van de zoektocht gaan we voelen wat deze steen jou wil brengen. Wat maakt dat deze steen nu jou steen is geworden.
Dan gaan we stippen zetten op de stenen in een bepaald patroon: grote, kleine, witte en gekleurde verfdots vullen je stenen en laten de mandala stenen stip-voor-stip tot leven komen. Je maakt de mooiste kunstwerken en het is ook nog eens een rustgevende bezigheid! Een echte aanrader om thuis met het hele gezin te herhalen.

Ik ben een KEI

19 Juni 2021 
14u - 17u