Mama's - Van Wens naar Werkelijkheid

“Wie een waarom heeft waarvoor hij kan leven, kan bijna elke hoe verdragen”.

Friedrich Nietzsche

Creëer je eigen gewenste leven

 

Wanneer ik mama's voor de eerste keer ontvang in de praktijk hoor ik vaak wat er allemaal niet goed gaat. Ze voelen zich onrustig en gehaast, houden te veel ballen in de lucht, voelen zich schuldig als ze eens iets voor zichzelf doen, de kinderen zijn onhandelbaar of overprikkeld enz.
Wanneer ik vraag naar hoe ze het graag wel zouden hebben komt er vaak een eerste stilte. 

'Stel dat morgen alles mogelijk zou zijn, zonder enige beperking. Hoe zou je leven er dan over een jaar uitzien'?
Deze vraag helpt mij persoonlijk om met de juiste focus elke morgen uit bed te stappen.
Door me te richten op waar ik naar toe wil, wat ik dus wel wil ipv niet wil stel ik mijn kompas elke dag opnieuw in naar mijn gewenste werkelijkheid, naar mijn hogere doelen op verschillende levensdomeinen. En nee die is er nog niet helemaal. Dat gaat niet elke dag met evenveel soepelheid en ja er daagt regelmatig weerstand op maar, elke stap in een stap, een belangrijke stap, een stap naar mijn gewenste leven. Mijn wens word op die manier elke dag een beetje meer werkelijkheid. 

Simpelweg
- door je droom heel helder voor ogen te hebben
-  door veel aandacht te geven aan jou hoger doel

- de juiste mindset aan te nemen

- je overtuigingen die je in je comfort zone willen houden op te merken

- groei zinnen te gebruiken

- te vertrouwen

en het bovenal in de wereld te zetten kan je van wens naar werkelijkheid bewegen. 

Met enkele heel eenvoudige creatieve tools gaan wij tijdens deze workshop aan de slag.

Je kruipt, misschien voor de aller eerste keer, in jou eigen droom bubbel. Mmm heerlijk, echt waar.
Je gaat kijken, onderzoeken, voelen, schrijven, knippen en plakken rond jou gewenste leven, het  leven zoals jij het echt wil leven.

Tijdens deze workshop kijken we even achterom, naar wat geweest is maar vooral naar wat gaat komen en waar je van droomt, naar wat je écht wil met je leven.

Als afsluiter maak je een eigen dreamboard. Helemaal op jou eigen manier. Het zal je anker worden. Jou reminder, jou op maat gecreëerde quote om de focus helder en levendig te houden. 


Ik hoor jullie al denken dit is niets voor mij want: 'Ik heb geen tijd voor mijn dromen, daar naar toe bewegen gaat me toch nooit lukken, financieel is dat veel te spannend, wat gaan de mensen wel niet van mij en mijn plannen denken ...' 
Ik begeleid jullie stap voor stap doorheen de weerstand. Want wees voorbereid op heel wat beren op de weg!! 
Wat wil ons ego ons graag klein houden. Lekker veilig in de comfortzone. Maar geloof mij wat is het fijn om elke dag een stapje dichterbij jou ideale werkelijkheid te komen. 

“Wie een waarom heeft waarvoor hij kan leven, kan bijna elke hoe verdragen”. - Friedrich Nietzsche-

 

Mijn missie bestaat erin om zoveel mogelijk moeders te helpen om hun ‘big why’ te (her)ontdekken. Om zoveel mogelijk moeders onder het stof vandaan te halen. Ik wens alle moeders op aarde toe dat ze zichzelf elke dag op de eerste plaats zetten zonder zich daarbij schuldig te voelen. Ik ben het grote voorbeeld dat het kan. Ik geloof er namelijk heel erg in dat wanneer wij het leven leiden dat we willen leiden, we in onze kracht staan, en dat onze kinderen hier de vruchten van plukken. Wij leven immers het leven voor, wij leren hen hoe je je dromen kan waarmaken door keuzes te maken. Opvoeden gaat immers over onszelf, en niet over onze kinderen.

Wie je meer lezen over mijn eigen weg van wens naar werkelijkheid? Ik heb hieronder de klink naar mijn nieuwe blog.

Meer lezen over

Voor wie?

  • Voor alle moeders op aarde die het gevoel hebben dat er zoveel meer uit hun leven te halen valt dan de voortdurende ratrace die het nu wel lijkt te zijn.

  • Voor alle moeders die bij elk me-time moment het gevoel hebben dat ze dat maar doen omdat het naar het schijnt nodig is om een goede moeder te zijn, maar die zich eigenlijk alleen maar schuldig voelen tegenover hun gezin.

  • Voor alle moeders die zichzelf voortdurend met andere moeders vergelijken, en dan denken dat het bij een ander allemaal veel leuker, vlotter en makkelijker loopt. Zeg, misschien hebben zij de workshop al eens gevolgd he? Vergelijk jezelf nooit met een ander, iedereen is ooit aan het begin begonnen. Laat ‘je inschrijven voor deze workshop’ jouw begin zijn.

  • Voor alle moeders op aarde die al jaren hun dromen en wensen uitstellen tot er rust komt in hun gezinsleven. Sorry lieve moeders, het zal nooit rustiger worden zolang het niet rustig wordt in jouw hart. En dat doe je door jezelf en jouw dromen en wensen op de eerste plaats te zetten.

 

Wat gaan we doen?

GROOTS DROMEN !
We komen 3 avonden samen om van wens naar werkelijkheid te gaan! 


Stel dat morgen alles mogelijk zou zijn, zonder beperkingen ... Hoe zou je leven er dan uitzien?
Op welke manier kan jij de beste versie van jezelf zijn?
Hoe kan jij ontspannen in het ouderschap staan, zonder je daarbij schuldig te voelen?
Welke stappen moet je zetten om een evenwichtiger work-life balance te hebben?

 

Wanneer?

Ik wil deze magische workshop zo snel mogelijk plannen na het corona tijdperk.
Want nu heb je het net zo intens beleeft. WE LEVEN NU ! 

ik kan je beloven dat deze krachtige handvaten vele malen effectiever zijn dan de loze voornemens als diëten, joggen of meer me-time. Laat ons samenkomen zodat wij allemaal zoveel mogelijk dromen en wensen waar kunnen maken.
(Mail me als je graag op de hoogte blijft van de opstart, hopelijk in mei 2020 ergens)

Prijs:

Onbetaalbaar geschenk voor de rest van jouw leven en voor het leven van je kinderen en alle mensen die van jouw vernieuwde energie en focus mogen genieten.

125 euro. Inclusief werkbundel, gezonde versnaperingen, soep, koffie en/of thee.

De workshop gaat door vanaf 3 inschrijvingen.
De eventuele annulatie zal minstens 2 dagen op voorhand meegedeeld worden.