Workshops ouders & kind

Om te kunnen liefhebben moet er innerlijk iemand thuis zijn - Eline Snel -

De relatie die jij met je kind hebt en je kind met jou is zo belangrijk en is in mijn ogen de basis voor de toekomst. De band met je kinderen is een band om te koesteren en te voeden, te blijven versterken door jezelf te ontwikkelen, maar ook door je eigen keuzes te maken. Door de balans te behouden in het leven en je mindset af te stemmen op jouw wensen en behoeften in je leven en binnen het ouderschap, zodat jij het mooiste voorbeeld bent voor jou kinderen. Zodat zij zien en voelen dat ook zij mogen zijn wie ze (willen) zijn. We hoeven niet perfect te zijn. Accepteer wat er is, waar overtuigingen, gedachten en gevoelens vandaan komen en als je dat wilt kun je van daaruit werken aan groei.

Ontspannen ouderschap vanuit je hart, leven vanuit je hart dat is zo belangrijk. Voor jezelf en voor je kinderen, want … wij leven het leven immers voor!

Daarom organiseer ik erg graag deze werkvorm in een natuurlijke omgeving om mensen dichter bij zichzelf en bij elkaar te brengen. Wanneer we bewust investeren in de kwaliteit van met elkaar omgaan, geloof ik dat er een hoop moeilijkheden in de opvoeding kunnen vermeden worden. 

Vind jij het ook belangrijk om bewust tijd te maken voor elkaar? Schrijf je dan zeker in voor een van de volgende activiteiten. De natuur, de dieren, creatieve krachtige en laagdrempelige werkvormen maken deze momenten als nooit te vergeten herinneringen.

© 2019 de Balkende Hoeve

  • Facebook Social Icon