top of page

3 daagse training: Vrouwen Cirkel Hoeden

Elke vrouw heeft recht op een vrouwen cirkel. Welkom op de 3 daagse training om straks je eigen cirkel te gaan hoeden

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
3 daagse training: Vrouwen Cirkel Hoeden
3 daagse training: Vrouwen Cirkel Hoeden

Tijd en locatie

01 mei 2023, 09:30 – 16:00

Aarschot, Nieuwrodese Steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

ELKE VROUW HEEFT RECHT OP EEN CIRKEL Ik kan niet meer cirkelen dan dat ik nu al doe. Ik heb 2 volle maan cirkels, een nieuwe maan cirkel, een moederkracht cirkel, een meiden cirkel, een moeder kind cirkel ... Dat is meer dan genoeg. Dat betekent dat het tijd is om de fakkel door te geven. Lieve vrouw, iedere vrouw heeft recht op een cirkel. 

Voel jij de call om zelf ook een vrouwencirkel op te starten maar heb je geen idee hoe er aan te beginnen? Of zie je het al wel helemaal voor je maar denk je dat je daar niet genoeg voor bent/kent/weet? Tof maar waar, wanneer, wie en wat ? Ik ga je stap voor stap door al deze vragen, onzekerheden, niet helpende gedachten, foute overtuigingen helpen.  

Hoe?  Welkom. Welkom om samen in een kleine groep vrouwen 3 dagen bij elkaar te komen en de magie van het cirkelen helemaal te doorvoelen, te belichamen, te leren, te absorberen. Ik geef al mijn kennis weg. Dit is trouwens niet mijn kennis. Dit is het geschenk van onze voorouders. Zij deden het al. Wij zijn het even verleerd maar meer dan ooit is het nu de tijd om het helemaal weer aanwezig te brengen in onze samenleving!  

Welkom lieve vrouw om de magie van de cirkel te komen her-inneren. Na deze 4 dagen ben jij helemaal klaar om je eigen cirkel te gaan hoeden.  

Waar? De maandagen gaan door op de Balkende Hoeve te Aarschot. Binnen in de yurt of buiten rond het vuur 

Wat? Je ervaart wat cirkelen is Je ontdekt waar het vandaag komt Ik neem je mee in de verschillende mogelijke vormen van cirkelen Ik laat je proeven van mijn schattenkist aan tools die je kan inzetten in je cirkel Ik laat je zien hoe je het praktisch kan organiseren De kracht en valkuil van een vrouwen tribe komt aan bod Je ontdekt hoe jij jouw cirkel authentiek maakt Je krijgt de kans om op een veilige manier je eerste stappen te zetten Dit alles helemaal gebracht vanuit mijn authentieke eigenheid geïnspireerd door mijn lessen, spiegels, sisters, teachers, cirkels.  

Wanneer? 

1 mei 10u - 16u(30)

22 mei 10u -16u(30)

26 juni 10u - 16u(30)

Tickets

  • 1 ticket voor de 3 dagen

    € 333,00
    +€ 8,33 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page