top of page

Wild Woman Retreat

Een ontembare reis onderweg naar de Wild Woman in Jezelf! A.d.h.v ceremonies, rituelen, elementen, cirkels, sisterhood

Wild Woman Retreat
Wild Woman Retreat

Tijd en locatie

De datum volgt nog

Aarschot, Nieuwrodese Steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

6 DAGEN 

WAT

Een ontembare reis onderweg naar de Wild Woman in Jezelf! A.d.h.v ceremonies, rituelen, elementen, cirkels, sisterhood

WIE

MAX 12 vrouwen, sisters

WANNEER

7 tem 12 juni

17 tem 22 juli

22 tem 27 sept

SLAPEN 

naar keuze in enkel of dubbele kamer of in de tent

BEGELEING

Sara Demaret en een sister assistent

FOOD

Lokaal vers met liefde bereide biologisch vegetarische gerechten en tussendoortjes, privé kok

HUIS

Waar word nog uitgezocht

PRIJS

Zelf in te voelen tussen 888 euro Alles in inclusief ook de taxi van en naar de vlieghaven. 

PROGRAMMA

DAG 1

Aankomst namiddag Welkom ceremonie aan het medicijnwiel Kennismaking en Welkom Diner Intentie Cirkel

Dag 2: AARDE 

Zachte ZWEETHUT Ceremonie We verwelkomen onszelf volledig op de plek door de hele zweethut zelf op te bouwen. We duiken onmiddellijk de wilde natuur in en gaan met onze handen aan de slag. We bouwen de hut, graven de navel, plukken kruiden, bereiden de klei en kruiden thee, bereiden het vuur voor, verwelkomen de stenen, dekken de hut toe en geven ons helemaal over aan proces dat zich aandient. Een heerlijk rijk gevulde tafel viert onze hergeboorte.

DAG 3 LUCHT

Op dag 3 neem ik jullie mee voor een tocht naar een oogverblindend uitzicht over de prachtige kuststrook van Porto Germano. Ergens hoog op de top van een berg nodig ik jullie uit om het element lucht te onderzoeken in jezelf. Via een stembevrijdende ochtend stomen we ons klaar voor de grote SHAPE SHIFTING die namiddag. Via een heel bijzonder VLEUGEL RITUEEL kom je helemaal in de energie van grootsheid en ontpoppen je vleugels helemaal. De groep vrouwen, de sisterhood aanschouwt en support jouw eerste vlucht met je nieuwe vleugels. Je vliegt zelf zo laag of zo hoog als waar je zelf klaar voor bent op dat moment. Jij bent en blijft gedurende de hele retreat de regisseur van je eigen reis.

Dag 4 WATER

We zoeken de woeste helende zee op. Een ongerept stuk griekse baai is niet langer een geheime plek voor mij. Ik neem jullie mee over een kort maar pittig en prachtige rotswandeling naar de magische krachten van dit stuk strand. We nodigen onze vrouwenlijn uit en stappen in een intiem helend WATER RITUEEL. De kracht van het water mag ons zuiveren, schoonspoelen, helen. Elk ritueel kent een krachtig feestelijk eind. Deze keer vieren we onszelf en ons vrouw zijn wel op een heel bijzondere manier. Met een prachtige Wild Woman fotoschoot als cadeau.

DAG 5 VUUR

Het element vuur. Het vuur in ons. Het is na de voorbije dagen geen klein waakvlammetje meer. Je vuur brand. Gloeit. Heeft goesting. Je Wild Woman is awake. Ze wil helemaal gezien worden. We steken het vuur aan en maken een heel bijzondere reis naar ons innerlijk vuur. Eens je besloten hebt het vuur te volgen is er geen weg meer terug.

Als kers op de taart houden deze laatse avond een afsluit ceremonie. Iedere vrouw word geëerd en geblessed door de cirkel en door de sisters. Je bent herboren. Je vleugels staan wijd open. Je bent klaar om uit te vliegen. Een heel nauwe hechte sisterhood staat achter je. Je zal jezelf tonen en wij zien je. En dat vieren we. Sacret Woman you are!

Dag 6 Sluiten van de sacred cirkel aan het medicijnwiel Ontbijten Vervoer naar de vlieghaven

Daarnaast is er voor wie dat graag wil een vrijblijvend inclusief aanbod: Yoga, Sharing, Buddy, Cirkels, Meditatie, Dans, Zang, Adem sessie, Massage, Wandelen, Zwemmen, ...

Elke dag is er ruimte voor integratie tijd. Deze tijd is geheel zelf in te vullen met hoe dat voor jouw het beste werkt. Je kan op het domein blijven, je kan de rotsen op, je kan naar de zee, je kan je eigen plekje bezoeken, een babbel doen, wandelen, schrijven, drummen, ...

Wild Woman in Greece inschrijven kan vanaf nu !!

Welkom Welkom Welkom Wild Woman Welkom Welkom Welkom

Als je twijfelt, vragen hebt of iets anders nodig hebt om jezelf in te schrijven ik ben er graag voor je.

Liefs Sara

Tickets

  • Korting Ticket

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page