4 voormiddagen per reeks (zie website) | de Balkende Hoeve

4 Daags talentenbad voor moeders

Waar word ik echt blij van? Waar gaan mijn ogen van stralen? Wanneer vergeet ik de tijd? Wanneer zit ik in mijn flow? Veel volwassenen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden...
4 Daags talentenbad voor moeders

Tijd en locatie

4 voormiddagen per reeks (zie website)
de Balkende Hoeve, Nieuwrodese steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Waar word ik echt blij van? Waar gaan mijn ogen van stralen? Wanneer vergeet ik de tijd? Wanneer zit ik in mijn flow? 

Veel volwassenen vinden het moeilijk om op deze vragen te antwoorden. Dat je goed bent in vergaderen, dansen of piano spelen dat lukt meestal nog wel. Maar wat je kwaliteiten zijn die hierachter verstopt zitten gaat nog een stapje verder. Voelen wat echt bij je past geeft je energie, laat je zweven, maakt je gelukkig.

Weten wie je werkelijk bent zorgt ervoor dat je bewuster in het leven staat en precies weet waarom je nu net wel of net niet voor iets kiest. Je talenten kennen en voelen maakt dat je je krachtig voelt. 

Aan de hand van verschillende werkvormen gaan we zowel in groep als individueel aan de slag om te komen tot een zichtbaar talenten portret. We werken zowel binnen als buiten. Ook de ezels spelen een belangrijke rol in een aantal oefeningen die we gaan uitproberen.

Heb jij zin (en wil je tijd maken) om 4 voormiddagen samen met andere vrouwen te ontdekken wat jouw talenten zijn? Waar jouw werkelijke kracht zit? Gun jezelf dan dit geschenk voor het leven. Je gaat er geen spijt van hebben.

150 euro voor de 4 voormiddagen:

4, 11, 18 en 25 maart telkens van 9u30 – 11u30  

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • 4x woensdag voormiddag
    €150
    €150
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement