za 12 jan. | de Balkende Hoeve

Ouder-Kind: Stenen stempelen, ik ben een KEI

Tijdens deze ouder-kind workshop gaan we samen op zoek naar een steen die ons aanspreekt. Dit zal waarschijnlijk voor jullie alle 2 een andere zijn. Wanneer we terug zijn van de zoektocht gaan we voelen wat deze steen jou wil brengen. Wat maakt dat deze steen nu jouw steen is geworden...
Registratie is momenteel gesloten
Ouder-Kind: Stenen stempelen, ik ben een KEI

Tijd en locatie

12 jan. 2019 14:00 – 17:00
de Balkende Hoeve, Nieuwrodese steenweg 64, 3200 Aarschot, België

Over het evenement

Tijdens deze ouder-kind workshop gaan we al wandelt met een ezel samen op zoek naar een steen die ons aanspreekt. Dit zal waarschijnlijk voor jullie alle 2 een andere zijn. Wanneer we terug zijn van de zoektocht gaan we voelen wat deze steen jou wil brengen. Wat maakt dat deze steen nu jouw steen is geworden? Is er een verband tussen jullie twee stenen?

Een echte aanrader om thuis met het hele gezin te herhalen in de kerstvakantie. lekker verstillen en naar binnen keren. Een rustgevende activiteit voor tijdens de spannende feest dagen.

Dan gaan we stippen zetten op de stenen in een bepaald patroon: grote, kleine, witte en gekleurde verfdots vullen je stenen en laten de mandala stenen stip-voor-stip tot leven komen. Je maakt de mooiste kunstwerken en het is ook nog eens een rustgevende bezigheid!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Stenen stempelen Duo
    €55
    €55
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement