top of page

Een balkend bed in onze pipowagen

Ezels zijn erg nieuwsgierige dieren die graag in de buurt van mensen zijn. Het koken, wassen en slapen kortom bewegen tussen de ezels geeft je de kans om hen goed te observeren en te genieten van de bewegingen binnen de kudde. Deze dieren zijn zo authentiek en puur.

 

Hierdoor leer je genieten van de kleine dingen in het leven. Gezellig napraten bij het kampvuur over de ervaringen van de dag, over wat de ezels ons te vertellen hadden, toont aan hoeveel deze dieren ons nog kunnen leren. Doorheen je verblijf zijn de dieren er op bepaalde momenten voor jullie. Indien gewenst sta je mee in voor het verzorgen van de dieren.

 

Op en rond de weide kan je verschillende hoekjes vinden waar je de kans krijgt om jezelf te ont-moeten. Zo kan je bv kracht stokken maken, wens vlaggen schrijven, je stille lichaam ontdekken, verhalen lezen, boom oefeningen doen, enz. In het Balkend Bed kan je met vier personen slapen in een klein dubbel stapelbed. Het zijn twijfelaars. Dat betekend dat je lekker dicht bij elkaar ligt. Indien nodig kan je een extra tent opzetten (ook vanaf meer dan 4 inslapers).

 

Je hebt een toilet en een douche ter beschikking (douche handdoeken zelf mee te brengen). Er is een ingericht keukentje met kookplaat en koelkast en toebehoren om zelf je eten te bereiden. Je kan gezellig soep of stoverij klaar maken boven het kampvuur.

 

Op 2 km van hier heb je de mogelijkheid om fietsen te huren. Zo kan je bijvoorbeeld met de tandem door het Hageland fietsen. Verder is Aarschot een bruisende stad. Je kan er terecht voor zowel culturele uitstappen, zwempartijen, lekkere etentjes, cinema, gezellig shoppen, enz.

 

Er zijn ook een aantal bezienswaardigheden, natuurlijke uitjes enz. Wandelkaarten zijn ter beschikking om van de Hagelandse natuur te genieten. Neem zeker ook een kijkje op https://www.hetgasthuis.be/toerisme

 

 

80 euro per nacht. (bedlinnen aanwezig)

In de grote vakantie liefst boeken vanaf 2 nachten.

Wandelen met de ezels mogelijk aan 45 euro/ezel (wandelkaarten beschikbaar)

BALKEND BED - PIPOWAGEN

bottom of page