top of page

Rebozo Sluitings Ritueel

Rebonzo Ritueel (Klein).jpg

Wat kan je verwachten van een Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een intieme vorm van massage.
Een goede verbinding tussen gever en ontvanger voor mij heel belangrijk. Ik neem daarom de tijd om kennis te maken en zo nodig uitleg te geven over de massage. Daarnaast werk ik met een intentie. Welk gedrag of welke gedachten beperken jou en welke positieve intentie kan je daar tegenover zetten. Deze positieve intentie kan je uitspreken zodat ik deze mee kan nemen in de massage.

 

De massage begint volgens Hawaiaanse traditie met een Pule; een gebed voor steun zowel voor de ontvanger als voor de gever. Ik zal de massage uitvoeren met Aloha wat staat voor met liefde en met een goede intentie masseren. Een Lomi Lomi sessie duurt rond het uur en half a twee uur. Na afloop is er een kort gesprek waarin de sessie niet uitvoerig wordt geëvalueerd zodat je eerst kan navoelen wat de massage met je doet. Achteraf wil ik graag ruimte maken voor een deelmoment indien dit gewenst is.

 

In de goed verwarmde yurt wordt het lichaam minimaal toegedekt met een sarong om belemmering in de beweging over het lichaam te voorkomen. Bij het begin van de massage wordt het lichaam ingeolied met biologische kokosolie. De bewegingen zijn vloeiend en voelen aan als de golven van de zee. Tijdens de massage wordt er niet gesproken tussen de gever en de ontvanger (hooguit een enkele aanwijzing), wel is er muziek.​

Traditionele Lomi Lomi sessie
2u30 - € 120

3x Traditionele Lomi Lomi sessie
2u30 - € 310

Vierhanden traditionele Lomi Lomi sessie
U wordt gemasseerd door 2 masseurs tegelijkertijd.
2u30 - € 180

Traditionele sessie staat voor; een full body Temple style Lomi Lomi met voor en na zorg.
 
De prijs mag nooit een belemmering zijn, je kan met mij contact hierover opnemen.
 
Cadeaubon
Op aanvraag, voor elk bedrag en te gebruiken binnen 1 jaar.

REBOZO SLUITINGSRITUEEL

bottom of page